søndag 8. mai 2011

Bryllup i fjæra


I disse bryllupstider... når noen er nygifte – for eksempel hva-var-det-de-het de i England forrige helg – mens andre står midt i planleggingen av sitt kirkebryllup, fikk jeg lyst til å legge ut noen bilder fra det flotteste kirkerommet som fins, nemlig naturen.

I fjor sommer ble jeg invitert til vakre Sommarøy i Troms i bryllupet til to gode venner, Kathrine og Boy. De hadde bestemt seg for at den borgerlige vielsen skulle foregå i fjæra, ut mot storhavet i vest. For en fantastisk opplevelse det ble!

Varmt i været var det vel ikke akkurat. Fem grader og regn, om jeg ikke husker feil. Hvis fingrene til brudgommen ser litt røde ut på bildet, ja så har det sine naturlige årsaker. Men et bryllup er pr definisjon fylt av varme – så temperaturen var det lite å bry seg om.

Her kommer bildeserien jeg tok. Det var et fint opplegg. Først gikk gjestene ned i fjæra. Så, på et signal fra et bukkehorn, dukket brudeparet opp der oppe i lia. Så ble seremonien gjennomført noen få meter fra vannkanten. Det siste bildet i serien er brudebildet som henger på veggen til Kathrine og Boy i Tromsø.

Så får jeg vel drive litt egenreklame: Vet du noen som skal gifte seg og ønsker en steike god fotograf, så er det bare å ringe... :)


Du kan også ta en titt på en lignende serie bryllupsbilder jeg har tatt, og som ligger her på bloggen, nemlig Bryllup på første sommerdag


1 kommentar:

  1. Nydelige og andrledes bryllupsbilder dette her,,, Me Like..Pent :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails